Aankondiging voor alle transporteurs/chauffeurs

juni 30 2020

Introductie van het Containerchain boekingssysteem voor lege containers bij Progeco Holland b.v.

Progeco Holland b.v. (PGH) wil hierbij aankondigen aan alle transporteurs dat wij, zoals eerder aangekondigd, het Containerchain boekingssysteem voor lege containers implementeren op onze depots Waalhaven (Zaltbommelstraat 10) en Eemhaven (Eemhavenweg 123).

Dit initiatief zal transporteurs voorzien van real-time inzicht in onze capaciteit en bezettingsgraad, als ook inzicht in een substantieel pakket aan operationele informatie dat u kan ondersteunen bij het inplannen van de dagelijkse werkzaamheden.

Het nieuwe systeem zal operationeel gaan op woensdag 1 juli. Vanaf deze datum wordt verwacht dat transporteurs een geldige boeking hebben gemaakt om door PGH geholpen te worden.
Echter, Progeco zal tot 1 september ook chauffeurs accepteren zonder dat er een boeking is gemaakt maar dit houdt wel in dat er dan op basis van capaciteit wordt toegelaten. Indien de capaciteit niet toereikend is, zal de chauffeur op aanwijzing van een Progeco medewerker zijn wagen moeten parkeren op het aangegeven gebied.
Transporteurs met een geldige boeking krijgen ten alle tijden voorrang op onze depots.

WAT MOETEN TRANSPORTEURS DAARVOOR DOEN?

Alle transporteurs moeten een account opzetten via www.containerchain.de om online boekingen te kunnen maken voor:

  1. Inleveren van lege containers d.m.v. het creëren van een ‘Drop Off Notification’ (=boeking)
  2. Opzetten van lege containers d.m.v. het creëren van een ‘Pick Up Notification’ (=boeking)

 

Indien u vragen heeft aangaande het bovenstaande, neem dan aub contact op Progeco Holland b.v. via rtm.notifications@progeco.eu of met Containerchain via support.de@containerchain.com