Flexitank services

Flexitank services

Progeco Holland levert en installeert alle soorten flexitanks. De bulkverpakkingen voor ongevaarlijke vloeibare stoffen zijn leverbaar in maten van 18 tot 24 m3.

Bij een aanvraag kunt u rekenen op advies over de geschiktheid en het gebruik van de flexitanks. Om vast te stellen of en hoe uw product veilig vervoerd kan worden, raadplegen wij de Material Safety Data Sheet en overleggen we met de producent van de flexitanks. Zo kunnen we u een passende offerte presenteren. Samen bepalen we of de flexitank het beste op ons depot of op uw locatie in de container gemonteerd kan worden.

Met onze Depot to Terminal Full Service kunt u gebruikmaken van een totaalpakket, of de door u gewenste onderdelen:
• kwaliteitsinspectie van geschikte containers
• installeren van flexitanks
• transport (met juiste equipment) van depot tot vol inleveren op de terminal
• professionele ondersteuning bij beladen of lossen

COA
Sinds de oprichting van de COA in 2007 is Progeco actief lid van deze organisatie, die de kwaliteit en veiligheid van het gebruik van flexitanks bevordert en controleert. Binnen de Container Owner Association Flexitank Working Group stellen producenten, rederijen, expediteurs, verzekeraars, leveranciers en fitting stations gezamenlijk procedures, leveringsvoorwaarden en handboeken op.

Pompservice
Progeco Holland kan het verpompen van vloeibare lading uit tankcontainers en tankwagens naar flexitanks verzorgen. De speciale membraampomp die we daarvoor inzetten is ATEX-gekeurd en heeft onder meer een pulsatiedemper, slagenteller en terugspoelsysteem.

Deze aanvullende service is ook in te schakelen bij lekkages of andere calamiteiten. Onze medewerkers nemen naast de pomp standaard materialen mee als een opvangbak en douche en dragen de vereiste veiligheidskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Meer Flexitank services
Procego Holland biedt nog diverse andere services voor flexitanks. Zoals het verwijderen en milieuvriendelijk afvoeren van flexitanks en de overslag van ladingresten in geschikte en schone IBC-containers. Ook kunnen we de lege zeecontainer voor uw afleveren op een empty depot naar keuze.

Vragen?
Voor vragen en aanvragen m.b.t. flexitanks kunt u mailen naar rtm.flexitank@progeco.eu

Kiezen voor Progeco is kiezen voor

30 jaar ervaring

Progeco Holland is al meer dan dertig jaar actief in de containersector. Moederbedrijf CMA CGM Group is wereldwijd een van de grote logistieke dienstverleners. Progeco Holland beschikt door heel Europa over depots in de belangrijkste havensteden.

Optimale bereikbaarheid

Onze centraal in het Rotterdams havengebied gelegen depots zijn op werkdagen geopend van 06.00 tot 22.00 uur. Op aanvraag zijn ze ook buiten deze tijden en in het weekend toegankelijk. Progeco Holland beschikt ook over een servicepunt in Duisburg Duitsland. En al onze depots zijn zowel per barge als per truck uitstekend bereikbaar.

Mobiele repair service

Progeco Holland beschikt over speciale mobiele repair service en special daarvoor opgeleide professionals die door heel Europa actief zijn. Deze mobiele repair service wordt onder andere ook ingezet om reefers op R40 te controleren en te repareren.

Depot to terminal full service

Met onze Depot to Terminal Full Service is Progeco Holland in staat een passend totaal pakket aan te bieden. U moet dan denken aan kwaliteit inspectie van geschikte containers, installeren van Flexitanks, volledige transport, met de juiste equipement, van depot tot terminal en professionele ondersteuning tijdens beladen of lossen.

Worldwide Container Services. Containers, flexitanks, reefers, depots and more!

Voor lege zeecontainers en alles wat daarmee te maken heeft bent u aan het juiste adres bij Progeco Holland.

In Rotterdam beschikken we over twee empty depots waar u terechtkunt voor uitgebreide diensten en snelle service.
Wij behandelen, leveren en repareren alle typen en formaten containers.
De depots in Rotterdam zijn modern geoutilleerd en zowel over de weg als over water goed bereikbaar. Daarnaast bieden we een Depot to Terminal Full Service voor flexitanks en een mobiele reparatieservice (onder andere voor reefers). Onze servicemonteurs zijn actief in heel Nederland en Duitsland. Vanuit ons servicepunt in Duisburg bestrijken we het gehele Rijnstroomgebied tot aan Bazel.

Progeco Holland, gevestigd in Rotterdam, is een begrip in de wereld van containers. Niet voor niets staat Progeco voor ‘the worldwide depot network’