Over ons

Over Progeco Holland

Progeco is al meer dan dertig jaar actief in de containersector. Moederbedrijf CMA CGM Group is wereldwijd een van de grote logistieke dienstverleners. Progeco beschikt door heel Europa over depots in de belangrijkste havensteden. Vanuit de mainport Rotterdam en met het strategisch gelegen servicepunt in Duisburg speelt Progeco Holland in dat netwerk een prominente rol.

Met ruim 70 medewerkers zetten we ons in voor klanten om hun containers op te slaan, te repareren, modificeren, inspecteren en te reinigen zodat ze optimaal inzetbaar zijn.

Dankzij de state-of-the-art IT-faciliteiten zijn alle processen vergaand geautomatiseerd en verlopen de interne en externe communicatie gestroomlijnd. Klanten kunnen bijvoorbeeld inloggen op het intranet en kunnen via de koppeling met het track & trace-systeem overal en altijd de actuele status van hun containers opvragen.

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Onze Skills

REPARATIE & ONDERHOUD
VERKOOP
OP- EN OVERSLAG
FLEXITANK SERVICES

Worldwide Container Services

Voor lege zeecontainers en alles wat daarmee te maken heeft bent u aan het juiste adres bij Progeco Holland. In Rotterdam beschikken we over twee goed bereikbare moderne empty depots waar u terechtkunt voor uitgebreide diensten en snelle service.

Depot to Terminal Full Service

Wij bieden een Depot to Terminal Full Service voor flexitanks en een mobiele reparatieservice (onder andere voor reefers). Onze servicemonteurs zijn actief in heel Nederland en Duitsland. Vanuit ons servicepunt in Duisburg bestrijken we het gehele Rijnstroomgebied tot aan Bazel.

Container services

Progeco Holland behandelt, levert en repareert alle typen en formaten containers:

20 ft / 40 ft / 45 ft / pallet wide / open top / flat racks / reefers / flexitanks & linerbags

Progeco Holland, gevestigd in Rotterdam, is een begrip in de wereld van containers. Niet voor niets staat Progeco voor ‘the worldwide depot network’

ONS TEAM STAAT VOOR U KLAAR!