Update van het Containerchain boekingssysteem voor lege containers bij Progeco Holland B.V.

november 13 2020

Progeco Holland (PGH) wil hierbij alle transporteurs op de hoogte stellen dat het Containerchain boekingssysteem voor lege containers, binnenkort verplicht wordt gesteld op onze depots Waalhaven (Zaltbommelstraat 10) en Eemhaven (Eemhavenweg 123).

Het systeem zal verplicht worden vanaf maandag 16 november 2020. Vanaf deze datum wordt verwacht dat alle transporteurs een geldige boeking hebben gemaakt en daarmee door PGH geholpen worden.

WAT MOETEN TRANSPORTEURS DAARVOOR DOEN?

Alle transporteurs die nog geen account hebben, worden verzocht om deze op te zetten via www.containerchain.de om online boekingen te kunnen maken voor:

  1. Inleveren van lege containers d.m.v. het creëren van een ‘Drop Off Notification’ (=boeking)
  2. Opzetten van lege containers d.m.v. het creëren van een ‘Pick Up Notification’ (=boeking)

Het is een bindende voorwaarde om ‘Notifications’ (= boekingen) via de Containerchain website te maken, voordat de truck aankomt op het PGH depot.

Alle depotregels, die van toepassing zijn om bij PGH binnen te komen, alsmede de geldende voorwaarden, zijn terug te vinden op www.containerchain.de

Indien u vragen heeft aangaande het bovenstaande, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met Progeco Holland b.v. via rtm.notifications@progeco.eu of met Containerchain Germany GmbH via support.de@containerchain.com

Bedankt voor uw ondersteuning en medewerking.

 

Progeco Management