Verkoop van containers

Verkoop van containers

Progeco Holland levert nieuwe en gebruikte zeecontainers vanuit Rotterdam (en diverse andere locaties in Europa). U kunt terecht voor alle typen containers, in alle denkbare uitvoeringen en afmetingen. Door onze schaalgrootte kunnen we scherp inkopen en snel leveren.

Denk hierbij aan:
• 20 ft
• 40 ft
• 45 ft
• pallet wide
• open top
• flat racks
• reefers
• flexitanks & linerbags

Dry, Reefers, Cargo Worthy or As IS condition:

CARGO WORTHY (CW) condition:

Gemiddeld 12-13 jaar oude containers
Cargo Worthy:  CSC-geldige plaat (6 maanden)
Originele houten vloer en T-floor bij reefers
Lockbox, laten schilderen en levering op aanvraag

Wil je per mail onze wekelijkse beschikbare voorraad ontvangen?
Gelieve dan contact op te nemen met: rtm.containersales@progeco.eu

Kiezen voor Progeco is kiezen voor

30 jaar ervaring

Progeco Holland is al meer dan dertig jaar actief in de containersector. Moederbedrijf CMA CGM Group is wereldwijd een van de grote logistieke dienstverleners. Progeco Holland beschikt door heel Europa over depots in de belangrijkste havensteden.

Optimale bereikbaarheid

Onze centraal in het Rotterdams havengebied gelegen depots zijn op werkdagen geopend van 06.00 tot 22.00 uur. Op aanvraag zijn ze ook buiten deze tijden en in het weekend toegankelijk. Progeco Holland beschikt ook over een servicepunt in Duisburg Duitsland. En al onze depots zijn zowel per barge als per truck uitstekend bereikbaar.

Mobiele repair service

Progeco Holland beschikt over speciale mobiele repair service en special daarvoor opgeleide professionals die door heel Europa actief zijn. Deze mobiele repair service wordt onder andere ook ingezet om reefers op R40 te controleren en te repareren.

Depot to terminal full service

Met onze Depot to Terminal Full Service is Progeco Holland in staat een passend totaal pakket aan te bieden. U moet dan denken aan kwaliteit inspectie van geschikte containers, installeren van Flexitanks, volledige transport, met de juiste equipement, van depot tot terminal en professionele ondersteuning tijdens beladen of lossen.

Worldwide Container Services. Containers, flexitanks, reefers, depots and more!

Voor lege zeecontainers en alles wat daarmee te maken heeft bent u aan het juiste adres bij Progeco Holland.

In Rotterdam beschikken we over twee empty depots waar u terechtkunt voor uitgebreide diensten en snelle service.
Wij behandelen, leveren en repareren alle typen en formaten containers.
De depots in Rotterdam zijn modern geoutilleerd en zowel over de weg als over water goed bereikbaar. Daarnaast bieden we een Depot to Terminal Full Service voor flexitanks en een mobiele reparatieservice (onder andere voor reefers). Onze servicemonteurs zijn actief in heel Nederland en Duitsland. Vanuit ons servicepunt in Duisburg bestrijken we het gehele Rijnstroomgebied tot aan Bazel.

Progeco Holland, gevestigd in Rotterdam, is een begrip in de wereld van containers. Niet voor niets staat Progeco voor ‘the worldwide depot network’